Източник lamqta.comОвен През този ден партньора или началника може да са

...
Източник lamqta.comОвен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

Източник lamqta.com

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец

Има възможност Вашия персонален живот през днешния ден да бъде ознаменуван с с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни сътрудник, който не се е свързвал с Вас от много време и по този начин сте се били затъжили за него... Авездите Ви предлагат, да се срещнете с него през днешния ден, и да прекарате дружно няколко приятни часа, надалеч от уличната суетност.
 

Близнаци

Денят ще бъде сполучлив. Ако сте настоятелен човек, може да очаквате куп приятни сърпрайзи: от приемане на примамливи търговски оферти, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните триумфи не са тъкмо това, към което се стремите на напред във времето, обърнете внимание на творчеството. Вашият капацитет е висок и няма да се наложи да се оплаквате от дефицит на хрумвания. Не е неприятна обстановката в персоналната сфера, въпреки че през днешния ден съществени промени към по-добро не могат да се чакат. Може да деянията самодейност в сантименталните връзки, а решителните дейности ще бъдат признати с аплодисменти.
 

Рак

Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.
 

Лъв

През този ден звездите Ви поучават да вземете интензивно присъединяване в поддръжката на заниманието на Вашия обичан човек ” да добавите още един експонат в неговата сбирка, да отидете с него на мач на обичания му тим, или да се възхитите на следващото му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате дейни дейности, ориентирани за смяна на съществуващата обстановка. Тя и сама скоро ще се промени, единствено че посоката на смяна не е известна.
 

Дева

Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.
 

Везни

През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.
 

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.
 

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?
 

Козирог

Просто тъй като всички към Вас губят мозъка си, напълно не значи, че и Вие би трябвало да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки миг ще се продъни, поемете въздух, а по-късно деликатно се вгледайте в обстановката. Напълно евентуално е да си дадете сметка, че нещата напълно не са толкоз безднадеждни, колкото се пробват да я показват близките. Щом хладнокръвието Ви спечелва, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.
 

Водолей

От позиция на събития, денят е безпристрастен и нищо доста няма да се случи. Но прочувственият декор за него е удобен, по тази причина ще сте прекомерно удовлетворени от хода на събитията. Може да започнете някакви незначителни краткосрочни планове, да обстждате неголеми покупко-продажби и да се занимавате с ежедневни неща. Добре ще преминат фамилни и другарски събирания, а напълно не по-зле биха минали сантименталните срещи. В интерес на исината, последните ще изискват от Вас демонстрация на самодейност. Може да съберете храброст и да разкриете своите усеща, или да извършите сърпрайз на обичания човек.
 

Риби

Днес ще се наложи още един път да се убедите, че да се построяват връзки е много сложна, а и постоянно неблагодарна работа. Впрочем, в случай че съумеете да преодолеете всички зародили сред Вас проблеми, от рода на недоумение, съмнение и подозрение, то с новите проблеми ще се справите доста елементарно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР